18.07.2020

İl Müftüsü İzani Turan “İyilik Vakti” Programına Konuk Oldu

Bursa İl Müftüsü İzani Turan Diyanet TV ekranlarında yayınlanan “İyilik Vakti” programına konuk oldu. Aykut Burak Şimşek’in sunduğu ve TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık’ın da katıldığı programda konuşan Turan, Bursa’da ses getiren önemli proje ve çalışmalardan bahsetti.

Çocuk ve gençlik çalışmaları, Basın Yayın İnovasyon Birimi, Mobil İrşad, Genç Kardeşim Sensiz Olmaz, Diyanet Mola projeleriyle birçok alanda faaliyet gösterdiklerine değinen İzani Turan, manevi noktada İslam’ın önemli duraklarından biri olan Bursa’ya tüm personeliyle beraber gönülden hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

“İyilik Vakti” programında konuşan İl Müftüsü İzani Turan pandemi döneminde din gönüllülerinin üstün gayretlerle Vefa Sosyal Destek Gruplarına katılarak milletimizin yanında yer aldığını söyledi.

Bursa’da vekâlet ile kurban bağışı faaliyetlerine de değinen Turan, kurban konusunda da yoğun çalışmalar içinde bulunduklarını ifade etti.