11.09.2020

“Hafız Ol Hafız Kal” Projesi İlk Meyvelerini Verdi

“Hafız Ol Hafız Kal” projesi ilk meyvelerini verdi. Bursa Müftülüğü tarafından başlatılan proje kapsamında 18 ay boyunca derslere devam eden iki Kur’an Kursu Öğreticisi, hafızlıklarını tamamlayarak Hafızlık Belgelerini aldılar.

2020 Temmuz ayında Hafızlık Sınavına girerek belgelerini almaya hak kazanan Osmangazi Bağlarbaşı Kuran Kursu Öğreticisi Hanife Bülbül ve Osmangazi Bağdat Camii Kuran Kursu Öğreticisi Rumeysa Günay, Bursa Müftüsü İzani Turan’ı makamında ziyaret etti. İl Müftüsü Turan, hafızlığa sıfırdan başlayıp  başarıyla tamamladıkları, evlerindeki sorumlulukları sıkıntı etmeden hafızlık yoluna baş koydukları ve görevlerinin dışında vakit ayırarak büyük bir azim ve başarı gösterdikleri için Kur’an Kursu Öğreticilerini tebrik etti.

“Hafız Ol Hafız Kal” Projesi, Bursa’da görev yapan ve hafızlık yapmak isteyen veya hafız olup hafızlığını pekiştirmek isteyen din görevlilerinin katılımıyla ileriki dönemlerde de devam edecek.