08.10.2020

Bursa Müftüsü İzani Turan Bilgi Yarışmasını Kazanan Gençlere Ödüllerini Takdim Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ve Üniversite öğrencileri arasında gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Bursa İl Müftüsü İzani Turan tarafından takdim edildi.

Hem erkek hem kız kategorisinde birinci olanların Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Umre ile ödüllendirildiği yarışmanın ikincilerine tam altın, üçüncülerine yarım altın, 4 ve 5’incilerine çeyrek altın ve 6-10. yarışmacılara 250 TL'lik ödülleri Bursa İl Müftülüğümüz tarafından verildi.

Bursa dışında ikamet eden ve bu sebeple ödül törenine katılamayan ülkemizin dört bir yanındaki üniversiteli gençlerin hediyeleri ise adreslerine postalandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bursa İl Müftülüğü ve Bursa Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü gençlerin yanında olmaya onlarla beraber yürümeye devam edecek.