02.08.2023

15 TEMMUZ 2016'DA MİLLET OLARAK YAZDIĞIMIZ DESTANSI MÜCADELEYİ SENE-İ DEVRİYESİNDE İLÇEMİZDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANDIK.

15 TEMMUZ 2016 gecesi yapılan hain darbe girişiminde şehit olan askerlerimiz , polislerimiz ve vatandaşlarımız için okunan hatmi şeriflerin duası Hatuniye Camii'nde görevlilerimiz tarafından yapıldı. Okunan mevlidi şerifin ardından milletimizin birlik beraberliği için dualar edildi. İlçe şehitliği ziyaret edilerek , ilçe müftü vekilimiz Mehmet Sunay tarafından tüm şehitlerimiz için dualar edildi. İlçemizin meydanında aksam yapılan etkinlikler çercevesinde görevlilerimiz tarafından selalar, kasideler okundu. Saatler 00:13 gösterdiğinde tüm camilerimizde direnişin sembolu olan selalar verildi.