23.10.2023

Yenişehir Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle gençlerle buluşmalarımız devam ediyor.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu, Şişecam M.T.A.L, Hüma Hatun M.T.A.L'de, Gevher Nesibe M.T.A.L  ve Okyanus Kolejinde  ve çeşitli camilerimizde  Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din görevlileri Haftası vesilesiyle " En güzel örnek Hz Muhammed (s.a.s) ve İman ve İstikamet '' konulu seminerler  ve çeşitli programlar gerçekleştirdik.  programlarımızda  efendimizin hayatını anlatan  Dib yayınlarından "Peygamberimizin hayatı "  isimli eseri  ilgiyle dinleyip sorularımizi cevaplayan öğrencilerimize hediye ettik . yoğun katılımların olduğu programlarımıza teveccüh eden öğrencilerimize, bizleri davet edip misafir eden kıymetli okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.