23.10.2023

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemiz Hatuniye Camii'nde emekli Ağrı il müftüsü İbrahim Gemici hocamız cuma vaazında vatandaşlarımıza hitap etti. Camilerin öneminden Din görevlilerimizin hizmetlerinden bahseden hocamızın vaazı vatandaşlarımız tarafından ilgiyle dinlendi. Yoğun katılımın olduğu programımız ilçe müftümüz Kerim KAYA hocamızın Emekli Ağrı il müftüsü İbrahim GEMİCİ hocamıza hediye takdimiyle son buldu.

Tüm din gönüllüsü hocalarımızın Camiler ve din görevlileri haftası kutlu olsun hayırlara vesile olsun.