23.10.2023

Yenişehir İlçe Müftülüğü olarak Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tüm din görevlilerimizin katılımıyla gerçekleşen bir program düzenlendi.

Programa bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Yenişehir belediye başkanı Davut AYDIN başta olmak üzere İznik ilçe Müftüsü Nurettin ÇELİK ve emekli il müftüsü İbrahim GEMİCİ katıldı.

İlçe Müftümüz Kerim KAYA açılış konusmasında bu anlamlı hafta vesilesiyle tüm din görevlilerimizi tebrik etti. Davete icabet edip programımıza teşrif eden misafirlere teşekkür ederek konuşmasını sürdürdü.

Yenişehir Belediye Başkanı DAvut AYDIN ise konuşmalarında, tüm din görevlilerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Camiler Ve Din Görevlileri haftalarını tebrik etti.

Emekli olan din görevlilerimize, başarılı olan personelimize ve ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran hafız hocalarımıza belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Emekli il müftüsü İbrahim GEMİCİ hocamızın ise 43 yıllık çalışma hayatından edindiği tecrübeleri din görevlilerimizle paylaştığı sohbetiyle program sona erdi.