23.10.2023

Yenişehir İlçe Müftülüğü olarak gençlerimize yönelik daha iyi ve verimli hizmet edebilmek için istişarelerde bulunmak üzere kurumlarımıza ve okulllarımıza olan ziyaretlerimiz devam ediyor.

Yenişehir İlçe Müftülüğü olarak İlçe Müftüsü Kerim Kaya, Şube Müdürü Mehmet Sunay, İlçe Vaizleri Mustafa Aksu, Cebbar Çakmak ve Din hizmetleri Uzmanı Osman İnal, Gençlik Ve Spor ilçe müdürlüğü, Şişecam M.T.A.L ye ve Toki Orhangazi Ortaokuluna  ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyarette gençlerimize en güzel ve en verimli hizmet verebilme hususunda İlçe Müftümüz Kerim Kaya, Gençlik ve Spor müdürü Ahmet Kaya,  Şişecam M.T.A.L müdürü Hüseyin Çelik ve Toki Orhangazi Ortaokulu müdürü Hüseyin Acet hocalarımizla istişareler de bulundu.

Verimli geçen bu ziyaretlerde misafirperverliklerinden ,ilgi ve alakalarından dolayı kıymetli müdürlerimize çok teşekkür ediyoruz.