04.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KONFERANSIMIZ ETKİLİ VERİMLİ GEÇTİ

YILDIRIM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'MÜZ "CAMİ, ŞEHİR VE MEDENİYET" KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ
Yıldırım Müftülüğümüzce, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde "Cami, Şehir ve Medeniyet" konulu bir konferans düzenlendi.
Konferansı veren Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Sayın Mahmut GÖL; dinleyicilerine konuyla ilgili tesbitlerini aktararak, önemli hatırlatmalarda bulundu.
Muhterem Mahmut GÖL Hocamız, dikkatle takip edilen konuşmalarında; Diyanet mensubu olarak her birimizin bulunduğumuz yerlerde, Medeniyetimizin mimarları konumunda olduğumuzu, görev, hizmet ve faaliyetlerimizde, bu şuur, gayret ve sorumluluk içinde hareket etmemiz gerektiğini vurguladı.
Konferansımız, Yıldırım İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet AYDIN'nın, konuşmacımız Konuşmacımıza çiçek takdimiyle sona erdi.