10.07.2018

Yıldırım Kaymakamımız Sayın Mehmet Aydın, İlçe Müftümüz Musa Dolar ile birlikte bazı Cami ve Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Yıldırım Kaymakamımız Sayın Mehmet Aydın, İlçe Müftümüz Musa Dolar ile birlikte Cami ve Kur’an Kurslarında açılan Yaz Kurslarından bazılarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve öğrencilerle sohbet etti. İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinden öğrencilere verilen eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Müftümüz Musa Dolar; “Kur'anı Kerim okunması ve dini bilgilerin verilmesi yanında kurslarımızda milli ve manevi duyguların pekişmesi için temel bilgiler, daha yaşanılır bir toplum olabilmek için gerekli olan ahlak kuralları, iyi vatandaş olabilmenin gerekliliği gibi konularda da bilgiler verilmektedir. Her anlamda topluma yararlı insan yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Kurs veren hocalarımız, öğrencilerimiz ve duyarlı ailelere teşekkür ediyorum. dedi.

Öğrencilerle de sohbet eden Kaymakamımız Mehmet Aydın, Kur'an-ı Kerim okumayı ömür boyu sürdürmeleri tavsiyesinde bulunarak, “Kur'an'a yapılan hizmet en büyük hizmet. Çocuklarımız yaz kurslarımız sayesinde hocalarımızın da gayretleriyle Kur'an'ı sadece okuyan değil, anlayan ve hayatına aksettiren nesil olacaktır." dedi.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Aydın, gayretli çalışmalarından dolayı görevlilerimize teşekkür etti.