19.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI HEYECANI YOĞUN PROGRAMLARIMIZLA DEVAM EDİYOR

KUTLU DOĞUM HAFTASI HEYECANI
YOĞUN PROGRAMLARIMIZLA DEVAM EDİYOR
Teleferik Çam Düğün Salonu'nda 19 Nisan Çarşamba günü saat 14:00 te; Teleferik, Teferrüç, Akçağlayan, Mollaarap, Yenimahalle Şeyh Şamil Maltepe, Zümrütevler Kur'an kurslarımızın düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi. Program; değerli il müftü yardımcımız Sedanur Sezen hanımın; ilçe vaizelerimiz Aysun ve Hatice hocalarımızın; Yıldırım Müftülüğü Kuran Kursu öğreticilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Kur'an kursu Hoca hanımlarının hazırlamış olduğu programı halkımızın yoğun ilgisi çekmiştir. Kutlu doğum programı açılışında Kuranı Kerim Huriye Türedi Hoca Hanım; meali şerif Hatice Algın Hoca Hanım; tövbe-i istiğfar Fatma Yiğit Hoca Hanım tarafından okundu. Program Aysel Gül tarafından okunan gelseydin şiiri okundu. Merve Necla hoca hanımın sunumu ile gerçekleşen programda birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Nagehan Hoca Hanım ve Bilge Sen Hoca hanımdan Peygamber Efendimizi anlatan güzel bir eser dile getirildi. Hatice Algın ve Fatma Yiğit'in canlandırdığı bir skeçte güvenilir toplumun nasıl olduğu sergilendi. Ayşe Yeğin hoca hanım programda ilahi söyledi. İlçe Vaizelerimizden Aysun Hoca hanımın gerçekleştiği sohbetin ardından; bu değerli program Gülten hocamızın kapanış duası ile sona erdi. Bu programda emeği geçen tüm hoca hanım arkadaşlarımıza tesekkür ediyoruz... Programların devamı duasıyla; kutlu doğum haftanız kutlu olsun Efendim!