13.06.2018

KADİR GECESİNDE KUR'AN ZİYAFETİ

KADİR GECESİNDE BEREKET CAMİİNDE KADINLARA ÖZEL KUR'AN ZİYAFETİ

Yıldırım İlçe Müftülüğü 10 Haziran Pazar günü Kadir Gecesi münasebetiyle Bereket Camiinde kadınlara özel bir “Kur’an Ziyafeti” programı düzenledi. Program Yeşil Mahalle Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Ni Altundal’ın sunumuyla;  Yediselviler Kur’an kursu Öğreticisi Nezaket Söylev, Yeni Mahelle Kur’an kursu Öğreticisi Huriye Sabuncu Türedi, Değirmenlikızık Kur’an Kursu Öğreticisi Sibel ALTUNSOY ve Değirmenönü Kur’an Kursu Fahri Öğreticisi Seher Aydınşakir’in okudukları Kur’an-ı Kerimle devam etti.

Camiyi dolduran kadınlar okunan Aşr-ı Şerifleri büyük bir huşu ile dinledirler. Kur’an-ı kerim tilavetinden sonra Yıldırım Müftülüğü ADRB vaizesi Hatice Reyhan Uğur bu yıl Ramazan ayı teması ana konusu olan “İsraf” üzerine bir sohbet yaptı.

Yıldırım Müftülüğü vaizesi Seda Şen’in “ Kadir Suresi ve Tefsiri” konulu sohbetinin ardından Yıldırım Müftülüğü vaizelerinden Aysun Uğur “Ramazan ayında edindiğimiz manevi  kazanımlar” konulu sohbetinde Ramazan ayı  sonrasında bu kazanımları nasıl devam ettirebileceğimizi anlattı.

Ramazan ayında okunan Mukabeleler ile tamamlanan hatimlerin duaları Samanlı Yunusemre Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Şanlı tarafından yapıldı ve program sona erdi.