16.04.2024

Yıldırım İlçe Müftülüğü görevine atanan Nurullah Koçhan cübbe-sarık giydirme merasimi ile görevine başladı.

Müftülük makamında düzenlenen törene İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Çatmakaş, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı.

Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Çatmakaş tarafından okunan Kur’anı Kerim ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, "Bursa’nın manevi hayatında önemli bir yere sahip olan Yıldırım’ın dini sorumluluğunu üstlenmiş Nurullah Koçhan hocamızı tebrik ediyorum. Kadim İslam yurdu olan İlçemizdeki görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Program, Yıldırım İlçe Müftüsü olarak atanan Nurullah Koçhan’a
İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından sarık ve cübbenin giydirilmesi ve ardından dua edilmesi ile sona erdi.