14.05.2024

Hizmette verimliliği artırmak ve bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla Mayıs ayı mutat toplantısı yapıldı.

Hizmette verimliliği artırmak ve bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla Mayıs ayı mutat toplantısı Yıldırım İlçe Müftüsü olarak atanan Nurullah Koçhan başkanlığında, Bursa Merkez Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İlçe Müftümüz Nurullah Koçhan, gündem ile alakalı görevlileri bilgilendirdi ve görevlilerle tanıştı.
İlçe Müftümüz Koçhan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilecek vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasının cemaate duyurulması ve teşvik edilmesi gerektiğini, bu konuda din görevlilerine büyük görevlerin düştüğünü, açlık ve yoksulluk içerisinde olup sıkıntı çeken mazlum ve mağdur kardeşlerimizin kurban bayramı vesilesiyle hatırlanmasının büyük bir önem arz ettiğini ve kurbanın bir yönünün de paylaşmak olduğunu söyledi.

Toplantı, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bursa Şube Görevlisi Ercan İhsanoğlu'nun "Vekalet Yoluyla Kurban" tanıtım sunumuyla sona erdi. Toplantıya İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım tüm personel katıldı.