23.11.2020

Yaygın Din Eğitimi Kursiyerlerine Yönelik KYŞ ile Mücadele Semineri

İlgi yazı ile; 2020 yılı 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalığın artırılması amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklere Başkanlığımızca destek verilmesi talep edildiği, ilgi (b) yazımızda belirtildiği üzere İl Müftülüğümüzce icra edilen 7.Hafta Aile Bireylerinin Şiddetten Korunması başlığı ile verilecek seminerlerin ilgi (a) yazı ekinde "Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Dinî Referanslar" sunumu ile 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nü kapsayan 23-30 Kasım 2020 tarihleri arasındaki bir haftalık süreçte online olarak verilmesi, özellikle yaygın din eğitimi kursiyerlerinin seminerlere katılımlarını sağlamak üzere gerekli duyuruların yapılması, faaliyetlerin bitiminde katılımcı sayılarının bildirilmesi istenmektedir. Bu itibarla ilgi (b) yazımız ekinde gönderilen ekteki programın ilgi (a) yazı doğrultusunda özellikle yaygın din eğitimi kursiyerleri ve personeliniz olmak üzere vatandaşlarımızın mezkur seminere Müftülüğümüzün sosyal medya hesaplarından katılımlarını sağlamak üzere gerekli duyuruların yapılması ve faaliyetlerin bitiminde ilçeniz genelindeki katılmacıların sayılarını 2.12.2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar e-posta yoluyla bursa@diyanet.gov.tr adresine gönderilmesi hususunda, Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.