13.09.2021

Tashih-i Huruf Rehber Öğretici Kursu

Başkanlığımızca, cami hizmetlerini yürüten personelin Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak, bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Talim ve Tashih-i Huruf gibi kurslardan daha fazla personelimizi yararlandırmak üzere 2 ay süreli "Tashih-i Huruf Kursu Rehber Öğretici Programı" belirtilen kriterler doğrultusunda seçilecek imam-hatip ve müezzin-kayyımlara yönelik iki dönem halinde "Hizmet İçi Eğitim Kursu" planlandığı ekte sunulmuş olup, anılan kriterleri taşıyan personelimizin başvurularını en geç 22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat: 16.00’ya kadar İlçemiz Müftülüğüne gelerek müracaat etmeleri önemle rica olunur.