22.05.2023

TDV YILDIRIM ŞUBESİ GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR.

Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım şubesi kadın kolları engelli vatandaşlara desteğini sürdürmeye devam ediyor. Yardıma muhtaç vatandaşlar ile hayır severler arasında gönül köprüsü vazifesi gören Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım şubesi engelli bir vatandaşımızın daha  yüzünü güldürdü.
Vatandaşımızı evinde ziyaret ederek emanetini teslim eden Yıldırım İlçe Müftüsü ve TDV Yıldırım Şube Başkanı Ahmet Durmuş, engellilerin sadece bir gün değil her zaman yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
Engelli vatandaşların toplumun vazgeçilmez bir parçası olduğunun bilincinde olduklarını vurgulayan müftü Durmuş, "Hayırseverlerimizin desteğiyle Yıldırım kadın kollarımızın girişimleri ile bugün bir vatandaşımıza daha tekerlekli sandalyesini teslim ettik .Onların mutluluklarına şahit olmak bizleri de çok sevindiriyor.Bu mutluğu yaşamamıza vesile olan gönüllü arkadaşlarımızdan ve  hayırseverlerimizden Allah razı olsun." dedi.