24.11.2023

İbrahim Tatlı Kur'an Kursu Açıldı

Hayırsever İş insanı Abdulaziz Tatlı’nın merhum oğlu İbrahim Tatlı adına yaptırdığı 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu dualarla hizmete açıldı. Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Kaymakam Metin Esen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, hayırsever iş insanları ve davetlilerin katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren dini eğitim ve değerler eğitimi ile buluşmaları son derece önemlidir diyerek sözlerine başlayan Yıldırım İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş bu güzel eğitim yuvasının açılış gününün öğretmenler gününe rastlaması nedeni ile Şehit öğretmen Aybüke Yalçın başta olmak üzere hayatını kaybetmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerken, görevi başındaki öğretmenlerinde günlerini kutladı.

Program protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ın duası ve yapılan ikramlar ile sona erdi