01.11.2018

Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım ve Mimarsinan yerleşkelerinde Gençlik Merkezi açıldı.

Bursa Teknik Üniversitesi  Yıldırım ve Mimarsinan yerleşkelerinde Gençlik Merkezi açıldı.

İlçemiz sınırları içinde bulunan Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Yerleşkesi ve Mimarsinan yerleşkesinde Bursa İl Müftülüğü Gençlik Koordnatörlüğü rehberliğinde İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Vaize Seda ŞEN ve Vaiz Emrullah ALTINSOY’un destek ve katılımlarıyla “BTÜ Gençlik Merkezi” açıldı.

Yıldırım Yerleşkesinde Salı günleri  Bayan Öğrencilere, Çarşamba günleri Erkek öğrencilere - Mimarsinan Yerleşkesinde Çarşamba ve  Cuma günleri  Bayan Öğrencilere,  Pazartesi ve  Perşembe günleri Erkek öğrencilere İlmihal, Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi gibi dersler ve Dini konularda Rehberlik hizmeti verecek olan merkezimizde Müftülüğümüz vaizleri ve din görevlilerimiz gençlerle buluşacaktır.