22.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Başladı

İlçe Müftülüğümüz tarafından ‘Mevlidi Nebi Haftası’ dolayısı ile 21 Kasım Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi Barışmanço Kültür Merkezinde bayanlara yönelik kutlama programı düzenlendi.

Mevlidi Nebi Haftası’nda ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ temasının işlendiği programda, İlçe Müftümüz Musa Dolar, Vaizelerimizden Aysun Uğur, İlçemiz Müftülüğü ADRB Bürosu Koordinatörü Hatice Reyhan Uğur ve çok sayıda Kuran Kursu Öğreticisi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İlçe Müftümüz Musa Dolar, hafta ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmanın ardından Hafızlık Türkiye Finalinde Üçüncü olarak İlçemizi gururlandıran Yeşil Mahalle Kız Kuran Kursu Öğrencilerinden Esra İpek’e  ödülleri takdim edildi. Bayanlara yönelik düzenlenen program Vaizelerimiz ve Kuran Kursu Öğreticilerimiz tarafından çeşitli etkinliklerle devam etti.