28.03.2019

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE OKUYAN GEÇLER İLE DİYANET GENÇLİK MERKEZİ YILDIRIM MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBESİ YETKİLİLERİ BİLECİK –SÖĞÜT GEZİSİ DÜZENLEDİ

Bursa Teknik Üniversitesinde okuyan geçler ile Diyanet Gençlik Merkezi Yıldırım Müftülüğü Şubesi Bilecik –Söğüt gezisi düzenledi.

23 Mart 2019 Cumartesi günü Diyanet Gençlik Merkezi Yıldırım Müftülüğü Şubesi, Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri ile düzenlediği Bilecik-Söğüt gezisine İnegöl yakınlarında bulunan Baba Sultan (Geyikli Baba) türbesi ziyareti ile başladı.

Söğüt’e ulaşan gezi grubu Söğüt Kuyulu Mescit İmam-Hatibi Şahin Mülayim’in rehberliğinde tarihi mekanları ziyaret ettikten sonra Bilecik’te  Osmanlı Devletinin manevi kurucusu  Şeyh Edebali’nin türbesini ziyaret etti.