03.03.2020

ÜÇ AYLARIN MÜJDECİSİ REGAİP KANDİLİ YILDIRIM YEŞİL CAMİİNDE İHYA EDİLDİ.

İslam âleminde mübarek kabul edilen ve recep, şaban, ramazanı kapsayan "üç ayların" habercisi Regaip Kandili bu yıl İlçemiz Yeşil Camii’nde gerçekleşen ve Müslümanlar için çok kıymetli olan üç ayların başlangıcı Regaip Kandili her yıl olduğu gibi bu yıl da Müslümanların yüreklerini ferahlatan bir programla çok özel programla ihya edildi.

Yatsı namazından önce İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR’ın sohbetleriyle başlayan program, Yatsı namazının edasıyla devam etti.

Namazdan sonra Müftülüğümüz personelinin Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve kalplere huzur veren ilahileriyle devam eden gecenin nurunu dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede Müftülüğümüz Vaizi Fuat KESKİN’le eller semaya kalktı ve program sona erdi.