04.03.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN ‘HER ŞEHİDE BİR HATİM VE HATİM DUASI’ PROGRAMI DÜZENLENDİ.

İlçemiz Millet Mh. Nurlu Camii'nde, "İdlib Şehitlerimizin (Bahar Kalkanı Harekâtı) ruhuna ithaf olunmak üzere bir program gerçekleştirildi."

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, İl Müftü Yardımcımız Sayın İbrahim Halil DEMİR ve İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR iştirak ettiler.

Cemaatin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği programda İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR “Milletimizin huzuru ve ülkemizin bekası için kahraman Mehmetçiğimizin amansız bir mücadele verdiğini, bizlere düşen görevin ise bu mücadelenin başarıya ulaşması için dua etmek olduğunu ve millet olarak bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe hiçbir gücün hain emellerine ulaşamayacağını ifade etti.”

Daha sonra, şehitlerimiz için Mahalle halkı tarafından okunan 53 hatmin duası İl Müftü Yardımcımız İbrahim Halil DEMİR tarafından yaparak program sona erdi.

Programın sonunda cemaate ikramlarda bulunuldu ve program cemaat tarafından oldukça beğenildi ve bu tür programların devam etmesi gerektiği bildirildi.