23.06.2020

2020 GENÇ KARDEŞİM SENSİZ OLMAZ

İçinde bulunduğumuz salgın süresince bulaşma riskini ortadan kaldırmak için Başkanlığımız camilerimizde yapılan Yaz Kur'an Kursları da dahil olmak üzere bir çok hizmetini online platformlar üzerinden gerçekleşmektedir. Bu kapsamda 2018 Yılı Yaz döneminde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce uygulamaya konulan "Genç Kardeşim Sensiz Olmaz" projesinin de 2020 Yaz dönemi boyunca online platformlar üzerinden yapılması planlanmaktadır.

Bu sebeple, 15 yaş ve üstü (sadece 9-10-11-12. sınıf) kız ve erkek öğrencilerle beraber bu öğrencilerimize proje kapsamında geçtiğimiz iki dönem rehberlik eden personelin ilçe gençlik koordinasyonunda ekte ki esaslar çerçevesinde 29.06.2020 tarihinden itibaren etkinlik düzenlemelerini rica ederim.

Burhan ÇAKIR

Yıldırım İlçe Müftüsü