24.08.2020

2020 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınavı Duyurusu

2020 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınavı Duyurusu 2. Başvurusu

2020 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınavı Duyurusu 2. Başvuru Tarihler ve Adayların Başvuracağı Merciler Başlığı'nın c) madddesinde ''Başvurular ilgili Birimlerin DİBBYS (İKYS) sorumluları tarafından adayın sisteme girmiş olduğu bilgi belgeler kontrol edildikten sonra Başkanlığımız DİBBYS programı üzerinden en geç 02.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar onaylayacaklardır.

Bu itibarla; Sınava katılmak isteyen adaylar başvurularını 20.07.2020-31.08.2020 tarihleri arasında mesai saati sonuna kadar başvuruda bulunacaklardır, "başvuruda bulunmak isteyen personeliniz kendi DİBBYS (İKYS) den ön başvurularını yapıp sabıka kayıtlarını E-devlet üzerinden çıkartıp, İl Müftülüğünde yetkili bulunan personele sabıka kaydını ve dilekçe doldurulup vermesi gerekmektedir, yetkili tarafından bilgi ve belgeler kontrol edildikten sonra başvuru onayı en geç 02.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar onaylanacaktır" ancak biriminde başvuruda bulunup da başvurusu onaylanmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Bilgilerinize önemle rica ederim.

İbrahim Halil DEMİR

Yıldırım İlçe Müftüsü