08.12.2020

ACI KAYBIMIZ

Yıldırım İlçe Müftülüğü Şirinevler Maltepe Kur’an Kursu Öğreticimiz Nermin KARA 04.12.2020 Cuma günü tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde Covid-19 hastalığından vefat etti.

Daha önce Bursa-Yenişehir İlçe Müftülüğü Gül Yuvam Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan hocamız, 2020 yılından beri Yıldırım ilçemizde Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmaktaydı.

Kur’an Kursu Öğreticimiz Nermin KARA görev yaptığı arkadaşları tarafından ve tüm personelimiz tarafından sevilen saygı duyulan bir kişilikti.

Hocamızın Vefatı ilçemizde derin üzüntüye neden oldu.  20 gün kadar Bursa Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kur’an Kursu Öğreticimiz Nermin KARA 04 Aralık 2020 Cuma günü Hakk’a yürüdü.

Merhume hocamız Cuma gün Emirsultan Camiinde İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından pandemi kurallarına riayet edilerek Emirsultan mezarlığına defnedildi. Cenazeye İlçe Müftüsü İbrahim Halil DEMİR, Şube Müdürü Muhammet IŞIK Daire personeli ve din görevlileri katıldı.

Evli olan merhume hocamız 2 Kız çocuk annesiydi.

Rabbimiz rahmeti ve merhametiyle muamele eylesin.