25.10.2021

ACI KAYBIMIZ

İlçemiz Arabayatağı Mah. Çınarlı K.K. (Görevlendirme Yiğitler Mahallesi K.K. - Kuran Kursu Öğreticisi) Fatma CANDAN TAŞKIN 23.10.2021 Cumartesi günü tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Covid-19 hastalığından vefat etti.

Daha önce sırasıyla;

Karabük Eskipazar HAMAMLI KÖYÜ K.K. 4/B K.K.Ö.,

Balıkesir Erdek KARŞIYAKA BELDESİ K.K. Kuran Kursu Öğreticisi,

Balıkesir Bandırma EDİNCEK MAH K.K. Kuran Kursu Öğreticisi,

Balıkesir Bandırma İHSANİYE CAMİİ K.K. Kuran Kursu Öğreticisi,

Balıkesir Bandırma MURADİYE CAMİ K.K. Kuran Kursu Öğreticisi olarak görev yapan hocamız, 2018 yılından beri Yıldırım ilçemizde Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmaktaydı.

Kur’an Kursu Öğreticimiz Fatma CANDAN TAŞKIN görev yaptığı arkadaşları tarafından ve tüm personelimiz tarafından sevilen saygı duyulan bir kişilikti.

Hocamızın Vefatı ilçemizde derin üzüntüye neden oldu. 20 gün kadar Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kur’an Kursu Öğreticimiz Fatma CANDAN TAŞKIN 23.10.2021 Cumartesi günü Hakk’a yürüdü.

Merhume hocamız 24.10.2021 Pazar günü Aydınlıkevler Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından pandemi kurallarına riayet edilerek Erdoğanköy aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye İlçe Müftüsü İbrahim Halil DEMİR, Şube Müdürleri Muhammet IŞIK, Ramazan ÜNAL, Daire personeli ve din görevlileri katıldı.

Evli olan merhume hocamız 2 çocuk annesiydi.

Rabbimiz rahmeti ve merhametiyle muamele eylesin. AMİN