14.06.2022

2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları Semineri

Yaz Kur’an kurslarında görev yapacak Din Görevlilerine yönelik Yıldırım İlçe Müftülüğünce 2022 Yılı Yaz Kur'an Kursu semineri düzenlendi.

Yıldırım Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen seminerlere yaz Kur’an kurslarında görev alacak Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım olarak görev yapan ve fahri Öğreticiler katıldı.

Yıldırım İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ramazan ÜNAL tarafından Programın sunumunu ve bilgilendirmesi yapıldı.

Şube Müdürü ÜNAL yaz Kur’an Kurslarının 27 Haziran - 26 Ağustos 2022 tarihleri arası eğitim yapılacağını belirterek; “Yaz kurslarımızın hayırlara vesile  olmasını diliyorum. Sizin vereceğiniz bilgilerin çocukların gelecekteki hayatına yön vereceğini tekrar hatırlatıyor ve hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Seminerde; "2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları", "Din Hizmetlerinde İletişim ve Rehberlik: Çocuk ve Gençlerle Etkili İletişim", "Din Eğitiminde Pedagojik İlkeler", "Ergenlik Dönemi Din ve Maneviyat", "Sınıf Yönetimi", "Mahremiyet Eğitimi" ve "Din Eğitiminde Drama" gibi konular işlendi..