23.05.2018

04-06 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlçemiz  Kurtuluş Kur'an Kursu 04-06 Yaş Grubu Öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret etti. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının sonuna yaklaşılırken öğrencilerimizin veda ziyareti oldukça neşeli ve heyecanlı geçti. İlçe Müftümüz Mehmet KÖKTAŞ tarafından Makamda ağırlanan minik misafirlerimize Müftülüğümüz, Camilerimiz ve içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı  hakkında bilgilerde verildi. Ayrıca ziyaretçilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarınıda Vakfımıza makbuz karşılığı Kur'an Kurslarımızda kullanılmak üzere bağış yaptılar ve her birine makbuzları teslim edildi. Müftümüz Mehmet KÖKTAŞ;  Diyanet ve Vakıf yayınları kitaplarından da hediye ettiği ziyaretçilerimize başarılar dileyerek, yetişmelerinde katkıları bulunan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti. Müftülüğümüzden memnun ayrılan miniklerimiz  en kısa sürede yine geleceklerini ifade ettiler.