22.06.2018

GÜRSU MÜFTÜLÜĞÜNCE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ BAYRAM ÖNCESİ SEVİNDİRİLDİ

Topluma din konusunda rehberlik etmekle görevli olan Diyanet İşleri Başkanlığımız, hizmet, faaliyet ve çalışma alanlarını toplumun tüm katmanlarını kuşatacak şekilde planlamakta ve yürütmektedir. Dini rehberlik, moral motivasyon ve manevi destek bağlamında, engelliler olsun, bağımlılar, sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklar, gençler, yaşlılar ve mülteciler gibi geniş bir alanda  vatandaşlarımıza umut olmaktadır.

Bu bağlamda Gürsu İlçe Müftülüğümüz engelliler koordinatörlüğünün  marifeti ve camii görevlilerimizce 19 adet tekerlekli sandalye alınarak Ramazan Bayramı öncesinde engelli vatandaşlarımıza hediye edildi. Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleşen dağıtım programına İlçe Belediye Başkanımızda iştirak etti. Yapılan programda konuşma yapan İlçe Müftümüz Mehmet Köktaş engelli vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmasında "Hepiniz Müftülüğümüze hoş geldiniz, kapılarımız sizlere her zaman açıktır. İlçe Müftülüğü olarak her zaman yanınızdayız, bu sandalyeler Bayram öncesinde sizlere müftülüğümüzün hediyesidir. Bu çalışmalarımız devam edecektir." şeklinde konuştu. Programda engelli vatandaşlarımızın sevinçli oldukları gözlemlendi.