23.03.2016

Tarihi Camide Şehitlerimizi Andık

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ve Hasanbey Cami Dernek Başkanlığı ile birlikte Hasanbey Camii’nde bir program icra edildi. Program Hasanbey Cami İmam-Hatibi Selami BÜLBÜL,  Müezzin-Kayyımı Özcan ÖZCAN, emekli hocalarımız Nurettin TÜL ve Necmi YAVUZ’un Kur’ân-ı Kerîm tilavetleriyle başlayarak Tekke-i Cedit Cami İman-Hatibi Nihat ÖZDEMİR hocamızın okuduğu muhteşem kaside ile devam etti. İlçe Müftümüz E. Mehmet SOYLU’nun yaptığı sohbetin ardından İlçe Murakıbı Mustafa ÇELİK hocamızın yaptığı dua ile program son buldu. Katılımın yüksek olduğu programın çıkışından vatandaşlarımıza etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Çıkışta Hasanbey Cami Dernek Başkanı Mehmet ÇAM katılımcılara teşekkür ederken cemaatimiz de memnuniyetlerini ifade ettiler.

FOTOĞRAFLAR