08.08.2018

ERTUĞRULGAZİ K.KURSU ÖĞRENCİ AİLELERİ İLE TOPLANTI

İlçemizde 2018 yılında Eğitim-Öğretime açılan Ertuğrulgazi Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda Yaz Kurslarına devam eden öğrenciler arasından, yatılı hafızlık yapacak öğrencilerin seçimi öncesi, öğrenci aileleri ile birlikte bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Müftümüz Yusuf TUNA ve İlçe Vaizi Mevlüt GÜDER'in katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Kurs yöneticisi Zekeriya KÖROĞLU'nun kurs hakkındaki bilgilendirme konuşmasının ardından konuşma yapan İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, Orhangazi'de bir ilk olan yatılı kursun öneminden bahsetti. Hafızlık yapmak için sınava katılacak öğrencilere başarılar dileyerek hayırlı olması  temennisinde bulunduktan sonra toplantıya iştirak eden ailelere de teşekkür etti. Daha sonra İlçe Vaizi Mevlüt GÜDER'in,  Hafızlık yapmanın önemi ve hafız olduktan sonra bir hafızın yapması gerekenleri anlatan konuşmasının ardından, Kurs öğreticileri Fatih YILMAZ, İsa ŞAHİN ve Kadir KOCABEY tarafından, sınıflarda öğrenciler hakkında ailelerine bilgiler verildi.

Yaz Kur'an Kursu'nun ardından , Hafızlık Sınav Komisyonu tarafından yapılacak olan sınav ile Yatılı Kur'an Kursu'na devam edecek öğrenciler belirlenecektir.