13.08.2018

İLÇE VAİZİ MEHMET EMİN BEYHAN'A VEDA YEMEĞİ

Orhangazi  İlçe Müftülüğünde 2015  Aralık ayından  itibaren Vaiz olarak görev yapan  Mehmet Emin BEYHAN’ın,   Bingöl İli, Kığı İlçesine Müftü olarak atanması  dolayısıyla  10.08.2018 Cuma günü  Ertuğrulgazi Erkek Yatılı Kur’an Kursumuzda veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, İlçe Vaizleri, Din görevlilerimiz  ve daire personeli katıldı. Programda söz alan Vaiz M. Emin BEYHAN; ‘ Görev yaptığım 3 yıl süresince birlikte çalıştığım, bilgi ve tecrübelerinden istifade ettiğim başta İlçe Müftüm Yusuf TUNA olmak üzere, daire personelimize ve kıymetli Din Gönüllüsü Hocalarıma teşekkür  ederim.’ diyerek duygu ve temennilerini dile getirdi.

Programda İlçe Müftüsü Yusuf TUNA, Vaiz M.Emin  BEYHAN’a  görev süreci  boyunca yaptığı hizmetlerinden  dolayı teşekkür ederek  plaket ve hediye takdim etti.

İlçe Müftülüğü olarak kendisine teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.