20.12.2019

ORHANGAZİ ANADOLU LİSESİNDE GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZÜN TANITIMI YAPILDI

İl Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Orhangazi Anadolu Lisesi'nde Orhangazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün tanıtımı yapıldı. 12 Aralık 2019 Perşembe günü yapılan programa İlçe Müftümüz Yusuf TUNA, Gençlik Koordinatörleri İsa ŞAHİN ve Fatma Sümeyra ACAR, Okul Müdürü Ayhan SARIBOĞA, Müftülük personeli, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program sinevizyon gösterimi ile başladı. Ardından Gençlik Koordinatörlerimiz tarafından yapılan çalışmalar anlatıldı.

Ayrıca Orhangazi Imam Hatip Ortaokulunda çeşitli alanlarda başarıları olan 15 öğrenci, 19 Aralık 2019 Perşembe günü İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan filme götürüldü.