03.02.2020

"Camiyi Seviyoruz Namazda Buluşuyoruz" programı ödül töreni ile sona erdi

"Camiyi Seviyoruz, Namazda Buluşuyoruz" projesi kapsamında 15 Tatil boyunca Cemaate devam eden öğrenciler İlçe Müftümüz Yusuf  TUNA'nın da katıldığı programda Yavuz Sulan Selim Camiinde, İmam Hatip İsa Şahin ve Cami Derneği tarafından ödüllendirildi.
2 Şubat Pazar günü öğle namazı sonrasında Yavuz Sultan Selim Camiinde İlçe Müftümüz Yusuf Tuna’nın katılımıyla düzenlenen Programda öğrencilere hediyeleri takdim edildi. İlçe Müftümüz Yusuf Tuna, burada yaptığı konuşmada projenin önemine de işaret etti.
Çocukların ve gençlerin camiye ilgisini çekmek için yapılan ve okulların 15 günlük tatil süresi boyunca devam eden proje İlçemizde 22 Camiide uygulandı ve Yavuz Sultan Selim Camiinde 45 öğrenci katıldı.

15 günlük yarı yıl tatili süresi içerisinde yapılan "Camiyi Seviyoruz, Namazda Buluşuyoruz" kampanyasının başarılı olduğunu söyleyen İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, "Şuanda çok güzel bir tablo ile karşı karşıyayız. Namaz dinin direğidir. Bundan sonra bu alışkanlıkları devam eder ve namazlarını düzenli olarak kılarlar. Devletimizin, ülkemizin dinini dirayetini bilen ahlaklı çalışkan üretken nesillere ihtiyacı var. Bunu da burada bugün görüyoruz. Gençlerimize namazla geçen, cami ile iç içe bir hayat diliyorum. Üretken, devletine bağlı, üretken çalışkan birey olmaları diliyorum." dedi. Namaza devam eden öğrencilere verilen ödüllerin ardından program sona erdi.