03.09.2023

İsmail Yaşar Hocamızı Dualarla Uğurladık

Gürsu İlçe Müftülüğü'ne bağlı Toki İpek Yolu Cami İmam Hatibi İsmail Yaşar, memleketi Afyona yolculuğu esnasında elim bir trafik kazası sonucu vefat etti.

Merhum İsmail Hocamızın cenazesi Afyon İli Hocalar İlçesi Kocagöl Köyündeki evinden alınarak Kocagöl Camiinde İlçe Müftümüz Murat Sarı hocamızın kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, öğle namazı öncesi cemaate hitap edip, sabır temennisinde bulundu.

Öğle namazı sonrası cenaze namazını kıldırıp, merhum hocamızın kabrinin başında dua etti.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, aynı kazada yaralanan muhterem eşi ve aynı zamanda Kur'an Kursu öğreticimiz olan Selma Yaşar hoca hanımada geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti.

Merhum hocamızın cenazesine İlçe Müftümüz Murat Sarı, Şube Müdürümüz Adem Albayrak, Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş, Meslektaşları ve Vatandaşlar katıldı.

Hocamıza Cenabı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.