30.01.2024

Gürsu'da "ilmek ilmek iyilik" Dağıtıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Gürsu Kadın Kolları, "İlmek İlmek İyilik" projesi kapsamında Toki İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerine atkı-bere-eldiven dağıttı.

Türkiye Diyanet Vakfı Gürsu Kadın Kolları, "İlmek İlmek İyilik" projesi kapsamında Toki İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etti.

Gürsu İlçe Müftüsü Murat Sarı, Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş ve TDV Gürsu Kadın Kolları temsilcilerinin katıldığı ziyarette Toki İlkokulu-Ortaokulundaki öğrencilere atkı-bere eldiven dağıtıldı.

İlçe Müftüsü Murat Sarı, "TDV kadın kolları temsilcilerimiz İlçemizdeki hanımlarla ilmek ilmek iyilik yapıp atkı bere eldiven örerek çocuklarımızı sevindirdiler. Öğrencilere hediye etmek üzere atkı, bere ve eldiven gibi göznuru ürünleri hazırlayan TDV Gürsu Kadın Kolları Gönüllülerine ve projeye desteklerini esirgemeyen tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyorum." dedi.