07.02.2024

Gürsu'da Gençlik Buluşması

Gürsu İlçe Müftülüğü "Gençliğe Değer" Projesi kapsamında gençlere yönelik Ağaköy Mahallesi'nde Cami-Gençlik buluşması ve sosyal etkinlik düzenledi.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılımcı ve gençlere seslenerek iyiliğin karşılığının ancak iyilik olduğunu ve iyilik için bir araya gelenlerin güçlenmesi halinde kötülük ve bozgunculuğun hüsrana uğrayacağını ifade etti.

Bugün mikrofonu gençlere emanet ediyorum dedi.

Mikrofonu alan gençler Kur'an-ı Kerim tilavet edip ilahi ve kasideler okuyarak programı neşelendirdiler.

Müftümüz gençlere ikindi namazı kıldırıp aziz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm islam alemi için dua etti.

Namaz sonrası hayırseverlerin hazırladığı yemekler ikram edildi.

İlçe Müftümüz, Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Ağaköy Cami Görevlileri Ali Önüç ve Abdullah Taşcan hocalarımız olmak üzere, Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş'a, Gençlik Koordinatörü Harun Akçay'a, Programa farklı camilerimizden gençleriyle katılım sağlayan Din Görevlilerimize ve Sevgili Gençlerimize teşekkürlerrini iletti.