29.03.2024

Gürsu'da Liseli Gençler İftarda Ödüllendirildi

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü, "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"na katılan lise öğrencilerine yönelik ödül töreni ve iftar programı düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Türkiye Genelinde Düzenlediği Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasına İlçemizden sınava katılan Lise Öğrencilerine yönelik ödül töreni ve iftar programı gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz, İlçe Müftümüz Murat Sarı, Şube Müdürümüz Adem Albayrak, Okul Müdürlerimiz ve Öğrenciler katıldı.

İlçemiz genelinde Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasına katılan tüm liseli öğrencilerimiz, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Şiir ve Resim Yarışmasına katılan öğrencilerimiz iftar sofrasında bir araya gelerek tüm öğrencilere Kaymakamımız Sn Naif Yavuz, Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe Müftümüz Murat Sarı, T. S.O M. T. A Müdürü Zafer Dede ve Lokman Hekim Lisesi Müdürü Yavuz Şahin tarafından hazırlanan Alışveriş hediye kartları takdim edildi.

Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz, öğrencileri tebrik edip başarılar diledi.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, Umre Ödüllü Bilgi Yarışması bilgi ve becerimizi geliştirmenin yanı sıra değerlerimizi anlama ve sahip çıkma konusunda son derece önemlidir dedi.

Programda emeği geçen Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş, Gençlik Koordinatörü Harun Akçay, Yıldız Cami İmam Hatibi M. Ali Tamusta hocalarımıza, İftar sofrası ikramını üstlenen OSB Başkanı Sn.Enes Çelik Bey'e ve Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.