03.04.2024

Gürsu'da Yetim ve Öksüzler Unutulmadı

Gürsu İlçe Müftülüğü Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında ilçemiz genelindeki okullarda eğitim gören 150 öksüz ve yetim öğrenciye bayram öncesi giyim yardımı hediye kartları dağıtıldı.

İlçe Müftümüz Murat Sarı Başkanlığında Şube Müdürümüz Adem Albayrak, Din Hizmetleri Uzmanımız Cüneyt Karataş, Gençlik Koordinatörümüz Harun Akçay ve Din Görevlilerimiz ile birlikte, İlçe Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur'an Kursu görevlilerimizin özverili çalışmalarıyla toplanan hediye kartları öksüz ve yetimlere verilmek üzere okul idarecilerine teslim edildi.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, öksüz ve yetimlere yönelik yapılan bu kampanyayı personelimiz üstlendi ve özel çalışmalar ile hamd olsun hedefine ulaştı. Okullarımız ile her zaman Konferans, Sunum, Gezi, İftar, vb. Program ve faaliyetler çerçevesinde ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Ramazan ayında ise öksüz ve yetimlerimizi sevindirmek adına da bu kampanyayı başlattık dedi.

Müftümüz, başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Bektaş olmak üzere tüm okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, öksüz ve yetim kampanyasında emeği geçen Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş, Din Görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimize özverili ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.