04.04.2024

Gürsu'da 400 Öğrenci İftar Sevincini Paylaştı

Gürsu İlçe Müftülüğü'nce Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Fetih Cami bahçesinde 11 okulumuzun öğretmen ve öğrencileri için iftar programı düzenlendi.

Fetih Cami bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Naif Yavuz, İlçe Müftümüz Murat Sarı, Şube Müdürümüz Adem Albayrak, Okul İdarecileri ve Öğretmenleri, Müftülüğümüz Personeli ve 400 öğrenci katıldı.

İlçe Kaymakamımız Sn. Naif Yavuz, gençler ile hasbihal edip birlikte iftar etmenin önemine değindi.

İlçe Müftümüz Murat Sarı, Diyanet İşleri Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız ve Gençlik Spor Bakanlığımız arasında imzalanan ortak protokol çerçevesinde çeşitli programlarla bir araya geliyoruz. Ramazan'da okul öğrencilerimize yönelik yaklaşık 5 iftar programı düzenledik.

Bu anlamda iftar programları sizlerle yakından ilgilenme ve tanışmaya vesile olmaktadır. Aynı zamanda farklı okullardan gelen öğrencilere de tanışma ve kaynaşma fırsatı oluşuyor.

Her birinize ayrı ayrı teşekkür eder eğitim hayatınızda başarı ve muvaffakiyetler diliyorum dedi.

Öğrencilerimize ikramda bulunan Fetih Cami Dernek Başkanı Turgut Yılmaz Bey ve Ailesine, programda emeği geçen Din Hizmetleri Uzmanı Cüneyt Karataş'a, Fetih Cami İmam Hatibi Mustafa Cengiz Taşdemir'e, Din Görevlilerimize, Okul İdarecileri ve Öğretmemlerimize ve Sevgili Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Tüm ifadeler: