05.10.2023

Mevlid-i Nebi İle Camiler Ve Din Görevlileri Haftası "Peygamberimiz, İman Ve İstikamet" Konferans Programı

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Orhangazi Kültür merkezinde "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans programı yapıldı.
İstiklal Marşının okunmasının ardından Muhammedül Emin Camii İmam Hatibi Fatih Yılmaz'ın okuduğu Kur'anı Kerim tilaveti ile devam eden programa, Uludağ Üniversitesi İlahiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Karahan ve Dr. Ali İhsan Akçay, İlçe Müftüsü Sn Yasin Yıldız, daire personeli, kurum müdürleri, din görevlileri, Kur'an kursu öğreticileri, lise öğretmen ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.
İlçe Müftüsü Sn. Yasin Yıldızın konuşmasından sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Karahan "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans verdi.
Program hediye takdimi ile son buldu.