01.04.2024

Engellilere Yönelik İftar Programı

01 Nisan 2024 tarihinde engelli vatandaşlarımız için Nadır Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenlendi.
Orhangazi Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Programa, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Müftüsü Yasin Yıldız, Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
İftar öncesi Toki 1.Etap Cami Müezzen Kayyımı Şevki Karakaya tarafından ilahiler söylendi ve Kur'an-ı Kerim okundu. iftar sonrası yapılan duanın ardından İlçe Kaymakamı ve İlçe Müftüsü birer konuşma yaparak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirttiler.
Programın organizasyonu, salonun hazırlanması ve yemek dağıtımında büyük katkılar sunan görevlilerimize özellikle teşekkür ediyoruz.