29.03.2024

Üniversite Öğrencileriyle İftar Yapıldı

29.03.2024 tarihinde Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle Orhangazi Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezimizde iftar programı yapıldı.
Programa İlçe Müftüsü Yasin Yıldız, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri ve öğrencilerimiz katıldı.
İftar programında Üniversite öğrencileri ile hasbihal eden İlçe Müftüsü Yasin Yıldız, öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını ve Diyanet Gençlik Merkezimizin öğrencilerimize her daim açık olduğunu belirtti.
Programın gerçekleşmesinde büyük bir özveriyle ev sahipliği yapan Gençlik Koordinatörü Fatma Sümeyra Acar ve Orhangazi Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı İsa Şahine, Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı ikinci sınıf öğrencisi İbrahim Pekmezköpüğüne ve emeği geçen diğer tüm görevlerimize teşekkür ediyoruz.